Rólunk mondták

Még egy anyukától:

A kislányom nem volt még egészen öt éves, amikor az óvónő jelezte, hogy koordinálatlannak tűnik a mozgása. Nem tudott páros lábbal ugrani, nem mert bukfencezni, nem tudott szépen futni sem. Mindezek mellett rendkívül félős, visszahúzódó is volt.
Ildikó alaposan, nagyjából két órán keresztül felmérte a helyzetet, és leírta-rajzolta a feladatokat, amiket heti négyszer kellett otthon végeznünk. Nem mondom, hogy egyszerű volt a 18 kilós gyereket lepedőbe fektetve vállmagasságig emelgetni vagy épp fejjel lefelé lógatni és úgy lengetni, de megérte! Ráadásul ő nagyon élvezte a gyakorlatokat – nyilván nem véletlenül, hiszen a szervezete érezte, hogy pont ezekre a mozgásformákra van szüksége ahhoz, hogy az idegrendszere fejlődjön.
Négy hónap otthoni torna után már csoportos fejlesztésre tudtunk járni, és a következő tanévben már nyoma sem volt a kis esetlen, félénk kisgyereknek. Sőt! Városi szertorna bajnokságon második helyezett lett! Nemcsak a mozgását tette helyre a torna, hanem sokkal nyitottabbá és bátrabbá is varázsolta őt.

Köszönöm szépen, Ildikó! Örök hálával tartozom Neked!

Nagy Eszter


Egy anyukától:

Én egy három gyermekes anyuka vagyok, és a középső csemetémmel járunk Ildikóhoz.
Nekünk a beszéd fejlődés nem volt megfelelő.
Ildikót Ajánlották mint remek szakembert, amit én is csak megerősíteni tudok!!!
Nem csak remek szakember de odafigyel tornán kívül is a csibéire, bármiről lenne is szó mindig, mindenkor lehet számítani rá, mint terapeuta mint magán ember.
Másfél éve kezdtünk, otthoni tréninget javasolt Ábelemnél.Két naponta tornáztunk vele, ha elakadtunk segített, mindig ellátott tanácsokkal mit és hogyan tegyünk.
Annyira beszéd hibás volt, hogy rajtunk(szülein) kívül nem értették mit mond.Két havonta kaptunk új feladatokat és hétről-hétre változott, látszott a javulás. Ildikó torna szerekben is adott segítséget arra az időre még itthon tornáztunk. Már ott tartunk, hogy csoportban tornázik és nagyon szépen megértik a beszédét sok pajtása lett és szeptembertől mehet iskolába.Fél év alatt rengeteget fejlődött a beszéde amit csak Ildikónak köszönhetünk.Felmérte Ábelt és kimondottan neki a fejlettségéhez találta ki, állította össze a tornasorozatot. Ami még plussszzzz minden téren fejlődött az Óvodában ő rajzol a legjobban, sokkal összeszedettebb ,figyelmesebb és kitartóbb.Várja az iskolát.Egyszóval Ildikónál jobb szakembert nem is találnék, és bárkinek gondja lenne Ő az aki tűzön-vízen át de megoldaná.Én csak köszönhetem, hogy hozzá kerültünk
és MINDENKINEK SZÍVBŐL AJÁNLOM MERT Ő NEM ISMER LEHETETLENT!!!! Senkiről nem mond le!!!!!!!


 Ildinek Annától:

Ildinek Annától


Oklevél:

Oklevél

 

Vélemény, hozzászólás?